WERSJA TEKSTOWA:

Dania na zimno:

• Pieczony filet z indyka z morelami 1kg 45 zł
• Pieczeń z karkówki z suszonymi śliwkami 1 kg 45 zł
• Schab z grzybami 1kg 45 zł
• Podwędzana polędwiczka wieprzowa z chrzanem i miodem 100 g/ 8 zł
• Pasztet wieprzowy z suszonymi grzybami 1 kg 33 zł
• Szynka z sałatką jarzynową w galarecie 1 por. 120 g 7 zł
• Ryba po grecku 1kg 60 zł
• Półmisek jajek faszerowanych 12 szt. (z wędzonym łososiem, z awokado, z pastą ziołową) 30,00 zł
• Sałatka jarzynowa 1 kg 35 zł
• Sałatka ziemniaczana 1 kg 35 zł
• Sos chrzanowy 1 kg 25 zł
• Sos tatarski 1 kg 30 zł

Zupy:

• Barszcz czysty 1l 25,00 zł
• Paszteciki z mięsem do barszczu 5 zł szt.
• Żurek na zakwasie z białą kiełbasą 1l -35 zł
• Krem z pomidorów i pieczonej papryki 1 l -35 zł
• Rosół z kluskami 1l - 30 zł
Dania na ciepło:
• Filet z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym 1 p- 220 g 22 zł
• Kaczka pieczona w całości z jabłkami ok. 1,5 kg 1szt 70 zł
• Polędwiczka wieprzowa z borowikowym sosem 220 g 24 zł
• Zrazy wołowe z boczkiem i ogórkiem zawijane w sosie pieczeniowym 1 por. 200 g 25 zł
• Łosoś pieczony z sosem kaparowym 1 por/220 g 30 zł
• Sandacz pieczony na szpinaku 1por/220gr 30 zł

Ciasta:

• Baby drożdżowe - 18 zł / sztuka
• Ciasto domowe 48 zł / sztuka
---------------
Potrawy możemy przygotować na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 50 zł lub w pojemnikach jednorazowych.

Zamówienia przez formularz lub tel: 789 432 797).