Zestaw 1: Catering obiadowy dla 4 osób – Łączny koszt – 170 zł
ZUPA 1 litr (do wyboru)
- Rosół z kurczaka z kluseczkami
- Krem z pomidorów z serem feta
- Zupa sezonowa
DANIA GŁÓWNE
- Polędwiczka wieprzowa z kurkami i sosem śmietanowym (250 g)
- Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem brie (250 g )
- Kotlet de volaile (2 szt. po 150 g )
- Tradycyjne zrazy wołowe ( 2 szt. po 120 g )
- Pierogi z kaszą i grzybami (8 szt.)
- Kluseczki
- Ziemniaki pieczone
- Buraczki
- Warzywa gotowane
- Surówka z białej kapusty
Zestaw 2: Ryby – Zestaw dla 4 os – Łączny koszt 160 zł
- Krewetki smażone na maśle z czosnkiem i pietruszką, podane z brioszką i rukolą (8 szt.)
- Sandacz pieczony podany na szpinaku z czosnkiem i śmietaną ( 300 g)
- Łosoś w sosie kaparowym (220 g)
- Pierogi z ciasta francuskiego z wędzonym pstrągiem i warzywami (6 szt)
- Ryż
- Warzywa gotowane na parze
- Surówka z marchewki
- Ziemniaki
Zestaw 3: Catering obiadowy dla 4 osób – koszt 170 zł
ZUPA 1 litr (1 do wyboru)
- Rosół z kurczaka z kluskami
- Krem z pomidorów z serem i ziołowym pesto
- Zupa sezonowa
Danie główne
- Polędwiczka wieprzowa z borowikami (250 g)
- Zrazy z indyka nadziewane szpinakiem w sosie pieczarkowym (250 g)
- Udko z kaczki w sosie z pieczonych jabłek ( 200 g)
- Tradycyjny kotlet schabowy (200 g)
- Pierogi ruskie (4 szt.)
- Pierogi z kapustą i grzybami ( 4 szt.)
- Modra kapusta
- Warzywa gotowane
- Ziemniaki
- Kluski
-
Zestaw 4: Przekąski zimne dla 4 os – Łączny koszt 140 zł
- Tortilla z wędzonym łososiem, sałatą i ogórkiem świeżym, sos chrzanowy ( 6 x 40 g )
— lub - Tortilla z kurczakiem, sosem koktajlowym , sałatą lodową, papryką i pomidorami ( 6 x 50 g )
- Tatar wołowy z dodatkami serwowany na grzance ( 4 x 50 g )
— lub - Tatar z łososia z awokado, kaparami i sosem chrzanowym ( 150 g )
- Pikantna salsa z pomidorów z pieczonym bakłażanem, oliwkami i kaparami ( 300 g )
- Sałatka z indykiem, serem brie, orzechami włoskimi i sosem mango ( 300 g )
- Podpłomyki z oliwą bazyliową
- Tortilla z wędzonym łososiem, sałatą i ogórkiem świeżym, sos chrzanowy ( 6 x 40 g )
Minimalna wartość zamówienia z dowozem gratis to 100 zł. (Poniżej 100 zł dostawa 10 zł).
Dostawy i odbiory od wtorku do niedzieli od 12:00.
Prosimy o składanie zamówień do godziny 11:00 tego samego dnia lub z większym wyprzedzeniem.
Istnieje możliwość zapłaty kartą lub przelewem – przedpłata, numer konta 78 1050 1139 1000 0092 2081 1617.
Zamówienia przyjmujemy telefonicznie od godziny 10:00 pod numerem: