MENU WALENTYNKOWE 14-17.02.2019
Nieśmiały flirt
Krewetki smażone na maśle z czosnkiem i pietruszką, podane brioszką i rukolą
32 zł
Małże Św. Jakuba pieczone w szynce parmeńskiej z puree z zielonego groszku
36 zł
Tatar z łososia z awokado, ogórkiem, kaparami, chrzanem i polską wódką
29 zł
Tatar z siekanej polędwicy wołowej z majonezem chrzanowym
podawany z marynowaną szalotką, pikantnym korniszonem i świeżym żółtkiem na życzenie
31 zł
Sałatka z grillowaną polędwicą wołową, pieczarkami, pomidorami, parmezanem i sosem szczypiorkowym
29 zł
Sałatka z pieczonym buraczkiem, mango, orzechami pini i gorgonzolą
26 zł
Pierwsza randka
Krem z pomidorów z kremowym serem i bazylią
15 zł
Pikantna zupa orientalna z krewetkami
14 zł
Krem z pieczonych białych warzyw
13 zł
Eksplozja miłości
Polędwiczka wieprzowa z sosem truflowym, polentą i pieczonymi warzywami
39 zł
Kurczak z boczniakami, wędzonym serem, podpłomykiem i ziołowym pesto
31 zł
Pierś z kaczki podana na różowo serwowana z kopytkami z batatów,
buraczkami z imbirem i sosem z mango
47 zł
Stek z polędwicy wołowej podawany na płycie soli himalajskiej
z grillowanymi warzywami i kapustą pak-choi oraz truflowymi ziemniakami
200g – 67 zł / 300g – 86 zł
Pieczony sandacz podawany z kaszą kuskus, chrupiącym jarmużem, sosem śmietanowym i grzybami schimei
42 zł
Smażony sum z pikantną salsą z mango i kolendry z puree z zielonego groszku
48 zł
Pieczone bataty z serem feta, pomidorami i granatem
29 zł
Długi pocałunek na dobranoc
Fondant czekoladowy z lodami śmietankowymi
podawany z jadalną ziemią i sosem wiśniowym z imbirem
23 zł
Krem kokosowy z sosem mango i chrupiącą florentynką
16 zł
Parfait z gruszką, kruszonką z pistacji i lodami śmietankowymi
19 zł
Zapraszamy 14.02.2019 na Koncert walentynkowy (Ludmiła Małecka) w No 1 Resturant & Wine Bar: kliknij w link
Zapraszamy 23.02.2019 na Bal Karnawałowy w No 1 Restaurant Bar & Wine: kliknij w link