MENU OBOWIĄZUJĄCE NA DOWOZY I WYNOSY

CAŁOŚĆ OFERTY DOSTĘPNA 7 DNI W TYGODNIU

W ofercie znajdą Państwo przystawki, zupy, dania główne, menu lunchowe oraz zestawy cateringowe i przekąski zimne.

Minimalna wartość zamówienia z dowozem gratis to 100 zł. (Poniżej 100 zł dostawa 10 zł) Zestawy lunchowe dowozimy do 5 km pozostałe do 15 km.
Dostawy i odbiory od poniedziałku do niedzieli od 13:00 do 18:00.
Prosimy o składanie zamówień do godziny 11:00 tego samego dnia lub z większym wyprzedzeniem.
Istnieje możliwość zapłaty kartą lub przelewem – przedpłata, numer konta
78 1050 1139 1000 0092 2081 1617.
Zamówienia przyjmujemy telefonicznie od godziny 10:00 pod numerem

TEL: +48 789 432 797.


LUNCH MENU


MENU GŁÓWNE


Zestaw 1: Catering obiadowy dla 4 osób – Łączny koszt – 170 zł

ZUPA  1 litr (do wyboru)

  • Rosół z kurczaka z  kluseczkami
  • Krem z pomidorów z serem feta
  • Zupa sezonowa

DANIA GŁÓWNE

  • Polędwiczka wieprzowa z kurkami i sosem śmietanowym (250 g)
  • Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem brie (250 g )
  • Kotlet de volaile (2 szt.  po 150 g )
  • Tradycyjne zrazy wołowe ( 2 szt. po 120 g )
  • Pierogi z kaszą i grzybami (8 szt.)
  • Kluseczki
  • Ziemniaki pieczone
  • Buraczki
  • Warzywa gotowane
  • Surówka z białej kapusty

Zestaw 2: Ryby – Zestaw dla 4 os – Łączny koszt 160 zł

  • Krewetki smażone na maśle z czosnkiem i pietruszką, podane z brioszką i rukolą (8 szt.)
  • Sandacz pieczony podany na szpinaku z czosnkiem i śmietaną ( 300 g)
  • Łosoś w sosie kaparowym (220 g)
  • Pierogi z ciasta francuskiego z wędzonym pstrągiem i warzywami (6 szt)
  • Ryż
  • Warzywa gotowane na parze
  • Surówka z marchewki
  • Ziemniaki

Zestaw 3: Catering obiadowy dla 4 osób – koszt 170 zł

ZUPA 1 litr (1 do wyboru)

  • Rosół z kurczaka z kluskami
  • Krem z pomidorów z serem i ziołowym pesto
  • Zupa sezonowa

Danie główne

  • Polędwiczka wieprzowa z borowikami (250 g)
  • Zrazy z indyka nadziewane szpinakiem w sosie pieczarkowym (250 g)
  • Udko z kaczki w sosie z pieczonych jabłek ( 200 g)
  • Tradycyjny kotlet schabowy (200 g)
  • Pierogi ruskie (4 szt.)
  • Pierogi z kapustą i grzybami ( 4 szt.)
  • Modra kapusta
  • Warzywa gotowane
  • Ziemniaki
  • Kluski

  • Zestaw 4: Przekąski zimne dla 4 os – Łączny koszt 140 zł

    • Tortilla z wędzonym łososiem, sałatą i ogórkiem świeżym, sos chrzanowy ( 6 x 40 g )
      — lub
    • Tortilla z kurczakiem, sosem koktajlowym , sałatą lodową, papryką i pomidorami ( 6 x 50 g )
    • Tatar wołowy z dodatkami serwowany na grzance ( 4 x 50 g )
      — lub
    • Tatar z łososia z awokado, kaparami i sosem chrzanowym ( 150 g )
    • Pikantna salsa z pomidorów z pieczonym bakłażanem, oliwkami i kaparami ( 300 g )
    • Sałatka z indykiem, serem brie, orzechami włoskimi i sosem mango ( 300 g )
    • Podpłomyki z oliwą bazyliową